Csúcskategóriás személyre szabott szolgáltatás

A KMD kiváló minőségű termékeket kínál ügyfeleinek, valamint kérésre OEM/ODM szolgáltatásokat is kínál.

OEM / ODM

Professzionális gyártó, nagykereskedelmi egyedi OEM / ODM

A KMD Company által gyártott műanyag palackok közé tartoznak a HDPE műanyag palackok, PET műanyag palackok, élelmiszer-műanyag palackok, egészségügyi termékekből készült műanyag palackok, orvosi műanyag palackok stb. Ezek környezetbarát zöld műanyag csomagolások, amelyeket fejlett országok, például Európa és az Egyesült Államok jelöltek ki. , és Japánban, és az illesztés megfelel a nemzetközi szabványoknak. CRC biztonsági burkolat, nyomásérzékeny tömítés és hordozható burkolat; Különböző specifikációjú és kapacitású kozmetikai csomagolótartályok gyártása, a PET anyag az átlátszóság, a stabil kémiai tulajdonságok, az újrahasznosíthatóság stb. jellemzőivel rendelkezik. Nemzetközileg elismert zöld környezetvédő anyag. US FDA bemutató és hazai kapcsolódó tanúsítás, széles körben használt elektronikai gyárakban, élelmiszergyárakban, gyógyszergyárakban, játékgyárakban stb.

Az okok, amiért minket bíztak meg a feldolgozással:

  • 1. K+F erőssége: Számos kiváló tervezőnk és érett formagyártó csapatunk van. A csapat a termékmegjelenítéstől a szerkezeti tervezésig a felhasználók valós felhasználói élményéből indul ki, új és hatékony gyártási technológiát ötvöz, és az ismételt frissítésekkel és iterációkkal folyamatosan kielégíti az ügyfelek igényeit. Testreszabott követelmények.
  • 2. Gyári méretarány: Jelenleg több mint 100 alkalmazottunk van, egy 4000 négyzetméteres gyártóműhelyünk, több mint 1200 négyzetméteres raktárunk, szabványos tisztítóműhelyeink, tiszta műhelyeink és központi etetőrendszereink, valamint több mint 20 különböző fröccsöntő gépek, automata fúvógépek és központi vezérlésű fröccsöntő gépek készletei. Több mint 10 teljesen automatikus összeszerelő és tesztelő berendezés, valamint 3 teljesen automatikus címkézőgép áll rendelkezésre.
  • 3. Szolgáltatásunk: Tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk a rendeléstől kezdve a logisztikán át a raktári áruk ellenőrzéséig. Minőségi problémák vannak, visszaküldhető/cserélhető. Őszintén várjuk, hogy együttműködhessünk Önnel!

Felveszi a kapcsolatot

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy e-mailt küldjön nekünk, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségei

CímChina Jiangsu Nanjing

Telefon +86-025-83332506

Email Bottle@kangmed.net